3 Aralık 2020 Perşembe

 



Sabah uyanıveriyorsun. Değişmemiş sabahlara hep o sabahlara benzer bir sabaha tutamıyorsun kendini yine elin değmişken değiştirivermeye kalkıyorsun. Rüyalardan hafızandan arşivinden hani elde ne kaldıysa yarın bugün o da kalmaz belki şimdiden ne varsa akla ne geliyorsa.

Özlemek işin içine girmese yenilerle idare edip gideceksin olmuyor sabahı da kasvete boğmak daha günün başı bir de kış kıyamet yataktan bile çıkmak istemeyen vücuduna hadi kalk bakalım gün başlamış bir gayret dolduruşu .

Elde ne var?

Çok bir şey de yok hatırladıklarının neredeyse hepsi sadece sende evet çok kişi var görüntüde çok kişi vardı hiç birinde sen kalmadın yalnızlığın bir de sen sabahında.  Neler neler kimler hangi çiçekler hangi böcekler karabatakların koşusu şimdiler de onlar gibi seke seke denizin üstünde varmışın küçük dalgalarında yakamozlarında güneşin ısıtmaktan vaz geçmişliği sadece aydınlatma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Nefesini Tut, Zaman Duracak!

Nefesini Tut, Zaman Duracak! : Bir başka zamana ait olsa "hee" demekten hoşlanacağın olaylara, senin olan, senden olan, sen olan, ...