8 Kasım 2021 Pazartesi

Gazdır o gazdır

 


  Her durumda bir üstte kalma dediğinin olma kazanma kaybetme olabilir. Sana öyle gelebilir gerçekten öyle olabilir hiç de öyle değildir sen kendini dolduruşa getirmiş getiriyor olabilirsin. Altta kalma da dediğinin olmaması da kaybetmiş olmak da aynı göreceliliğe sahiptir. Senin için nasıl dersen nasıl hissedersen ne kadar ileriye doğru yönden bakabiliyorsan geleceği ne kadar okuyabiliyorsan kahinliğin ne kadar varsa kuvvetliyse.

Kaybetmek sadece masaya koyduklarınla kaldıysa masadakiler kadar kazandıysan kazanıyorsan kazanacaksan gelecekte elinde sahte fişlerle geçersiz paralar sahte altınlar olmayacaksa. O kadar uyarı ileriye geleceğe senden daha doğru bakan bir çift göz yapma etme kırma dökme kırma dökme önemlidir yakma yıkma gibi geri dönüşü zor olan olmayan yerine koyamadığın varlığını kaybettiğin ben kazandım dense bile rağmeni ağır olan bedeli olmayan çok olan yarası açık kalacak çok kanayacak olan.

Elini sallayıp bana ne ben kazandım hepsi benim başıma gökten düşen elmalara bile sahip çıkılan bir masal sonrası gibi anlatıldı geçti yat uzan kabuslarına altına da kaçırma sabaha kabusun olmasın. Gazdır o düşüncesi tanısı kolay olsa bile sonunda en kabul edilebiliri altına kaçırış pantolon paçasına birlkimdir diğerleri kalp krizi  istenmeyen beklenmeyen gebelik gibi sonucu ağırdır. 


      

4 Kasım 2021 Perşembe

Sende değil sadece


 Çok da değil biraz önce ruhuna işleyen bir soğuk ok bir derin yara bir acı tarifsiz sonrası kendi kendine oluşan zaman da denilen acıyı itekleyen acıyı yarayı kapanmışlığa yükselten orada bırakan aklına bir oyun oynatma orada kal hiç kıpraşma hiç bir şey olmamışlığa yaslan bak nasıl.

Dünün evvelsi günün yaptığı al sana yağmur rüzgar kasım da kapıdan baktırır elde ne varsa yaktırır benzetmesi sonrasında açan güneş bıraksan terletecek onu da hafif bir imbat deniz kokan al götür beni genzine kaçmışlığımda orada kalayım deniz solu sende sarı çiçekler biz gidiyoruz kokumuz kalsın telaşıyla onda da  kıpırdama öyle kal sus fısıldanma bile şıpırtıma eşlik etme bile soluklanması daha acıtacak günler kabaracak dalgalar yığacak bir dolu pislik bekle az biraz daha.


Nefesini Tut, Zaman Duracak!

Nefesini Tut, Zaman Duracak! : Bir başka zamana ait olsa "hee" demekten hoşlanacağın olaylara, senin olan, senden olan, sen olan, ...